Kryss-salg

Få mer ut av inntektene dine fra arrangementer med oppsalg og kryssalg

Har du hørt om oppsalg og kryssalg? Det er som en superhelt-duo i netthandelens verden som kan hjelpe deg å tjene mer penger på arrangementene dine.

La oss bryte det ned:

  • Oppsalg er som når du går til iskremboden og bestemmer deg for en liten iskrem, men så foreslår selgeren at du burde prøve den store iskremen i stedet fordi den har mer av alt du liker.
  • Kryssalg er når du kjøper en konsertbillett, og så foreslår selgeren at du også kan kjøpe en t-skjorte med bandets logo, eller kanskje en billett til et annet konsert med et lignende band.

Den gode nyheten er at disse strategiene ikke bare hjelper deg å tjene mer penger, men de kan også gjøre kundene dine mer fornøyde. Tenk på det, hvem vil ikke ha en større iskrem eller en kul t-skjorte?

Så hvordan kan du bruke oppsalg og kryssalg til din fordel?

 

  1. Tenk på hva kundene dine liker: Hva slags tilleggsprodukter eller tjenester kan være interessante for dem? Kanskje de vil like VIP-pakker, merchandise, eller kanskje til og med mat og drikke?
  2. Gjør det enkelt for kundene å kjøpe mer: Når kundene dine har valgt billettene sine, kan du vise dem de andre tjenestene eller produktene du tilbyr.
  3. Kjenn kundene dine: Hvis du vet hva kundene dine liker, kan du tilpasse tilbudene dine til deres interesser. Dette øker sjansen for at de vil kjøpe mer.
  4. Vær kreativ og prøv forskjellige ting: Forskjellige ting fungerer for forskjellige mennesker, så prøv forskjellige strategier for å se hva som fungerer best for dine kunder.

Husk, nøkkelen til suksess er å tilpasse tilbudene dine til hva kundene dine liker og gjøre det enkelt for dem å kjøpe mer. Hvis du gjør det riktig, kan du tjene mer penger og gjøre kundene dine mer fornøyde på samme tid.

Billett løsning

Hvilket billettsystem kan gjøre dette? Finn ut nå! Bestill en uforpliktende samtale med vårt team av arrangement eksperter her.

Lunabe AS
Storgata 8, 2815 Gjøvik
post@lunabe.no
+47 454 15 484
Ta kontakt Personvern Generelle bestemmelser Helpdocs Video Tutorials

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *