LUNABE BILLETTSERVICE ENKEL BILLETTSALGLØSNING TILPASSET ALLE TYPER ARRANGEMENTER

KONTAKT LUNABE

Har du et arrangement eller event du skal selge billetter til? Trenger du rådgivning til riktig salgsstrategi, markedsføring eller gjennomføring av arrangementet? Ta kontakt med oss.

LØSNINGEN FOR DEG

Vi arbeider tett sammen med arrangører og kartlegger hva slags behov som må dekkes. Fra programvareløsning til kontroll av billettsalget.

TA I BRUK SYSTEMET

Etter vi har funnet den beste lønsingen til ditt arrangement, kan du trygt sette systemet i bruk. Lunabe tilbyr flere salgskanaler som gjør det enkelt for dine kunder å kjøpe billetter.

VELKOMMEN TIL LUNABE

Vi er en uavhengig tjenesteyter og spesialist for billettsalg. Vi jobber med arrangører innen teater, idrett, konserter, turisme/reiseliv, messer- og arrangementsentere i både Norge og Tyskland. Vi har fulgt opp over 3 500 arrangementer siden ? og teller flere hundretusen solgte billetter per år.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål om våre tjenester.

DETTE SIER VÅRE KUNDER

ASTRID INGEBJØRG SWART,

SARAHKKAS SAMISK URFOLKFESTIVAL

Vi vil varmt anbefale Lunabe. Vi opplever en god dialog og de svarer på våre spørsmål raskt hvis vi har noe form for utfordringer som vi behøver hjelp med. billettsystemet har mange gode fordeler og det får du grundig opplæring i. Du får mye for pengene. Det er en rimelig system. Vi er i oppstart med vår festival og da synes vi Lunabe var den beste på markedet som vi har valgt å bruke

 

Vi anbefaler på det varmeste. De er alltid tilgjengelig hvis du lurer på noe. Hyggelige folk som jobber her

KONTAKTSKJEMA

[wpforms id=»7740″ title=»false» description=»true»]

Lunabe AS
Storgata 8, 2815 Gjøvik
post@lunabe.no
+47 454 15 484
Ta kontakt Personvern Generelle bestemmelser Helpdocs Video Tutorials