TIMED TICKETING OG COVID - 19

Covid-19 har skapt mye problemer for kulturbransjen og eventbransjen. Vi i Lunabe har benyttet sjansen til å se på nye muligheter. I februar var vi Tyskland for å se på nye muligheter. 2 uker senere brøt det ut en pandemi som skulle sette en stopper for hele eventbransjen. Sammen med vår tysk/amerikanske samarbeidspartner måtte man tenke ut nye modeller som kunne fungere for Verden/Europa. Et nytt system skal tilpasses og ordnes og dette tar tid. Et av behovene som dukket opp var timed ticketing, som gir arrangørene mulighet til å styre publikum en tidsperiode inn til et event. Det betyr at det er blitt behov for å styre antallet pga. tiltak som er kommet fra helsedirektoratet.  

I Norge har en stor del av fornøyelseparkene begynnt og benytte seg av slike systemer, for å ivareta sikkerheten til publikum i forhold til pandemien.  I Amerika og Tyskland som er et nummer større enn i Norge ble man nødt til å se på en funksjon som gjør at man kan gjenåpne samfunnet gradvis. Systemet gjør det mulig at billettene frigies til ulike tidsrom, slik at feks. en svømmehall/fornøyelsespark/festival aldri blir overfylt.

En gjenåpning av samfunnet krever et sikkert system som er tilpasset Covid-19. Tiden vil komme hvor vi gradvis vil kunne gjenåpne samfunnet. Trenger du en løsning som sikrer at du har et system som ivaretar smittevern regler internasjonalt og hele tiden er oppdatert gir vi deg gjerne en demonstrasjon.