Storgata 8

2815 Gjøvik

Kontakt oss

+47 45 41 54 84

PRISER

System gebyr

NOK 10 / pr. billett eks.mva
  • Ubegrensede muligheter billettsalg
  • Uslåelig pris pr. billett
  • Fleksibel pris for startup

Betalingsformidler

Prisen over viser dine systemgebyrer som du betaler til Lunabe. For å kunne motta betalinger må du legge til kredittkort eller debit kort, det betyr at du trenger en payment provider. Vår partner er STRIPE .

Vi kan også implementere andre betalingsformidlere, ta kontakt om dette er ønskelig.

 

Lunabe er partner med stripe og har integrert dette opp i mot vårt system. Noe som gir arrangøren mulighet til og forvalte sin omsetning direkte. Vårt system er integrert med STRIPE, slik at bla. refunderinger av billetter er enkelt. Du vil som arrangør hele tiden ha tilgang til dine penger, og velge hvor ofte du ønsker at utbetalingen skal skje. Avregningen kommer da direkte i fra Stripe. De fleste faktureringssystemer kommuniserer med Stripe, og er er en velkjent betalingsløsning innen e-handel. De har en direkte og god kundeservice. 

Aktuelle priser hos Stripe: 

NORSKE korttransaksjoner 2,4% + 2 NOK

INTERNASJONALE KORT 2,9 + 2 NOK

Vi opplyser om at arrangøren selv er ansvarlig for disse dette, og at prisene kan variere, følg derfor med på sidene til STRIPE.

STOR ARRANGØR ?

Vi har muligheten til å tilpasse pris struktur etter antall solgte billetter, billettpris, månedspris. Litt avhengig av størrelsen på ditt foretak. Vi ber deg derfor ta kontakt med oss, for å finne en prisstruktur som passer dere.