Hvordan kan vi hjelpe deg ?

< All Topics
Skriv ut

Slik bruker du funksjonen «Lokal skanning» i Event mobile App

Denne opplæringen vil demonstre hvordan du bruker en Android-enhet som en hovedserver for når du er i et område uten Internett-tilkobling, men du har et WIFI-nettverk og må aktivere skanning ved hjelp av VBO Touch HD-appen.

IKKE BRUK DENNE PROSESSEN TIL NORMALE SKANNESITUASJONER.***

Denne prosessen innebærer å gjøre en Android-enhet «vert» -serveren, og deretter kan andre skannere kommunisere med verten Android-enheten for å skanne.

MERK: Vertsenheten må trykke på «download data» når den er koblet til Internett før de andre skannerne begynner å skanne frakoblet.  På slutten av arrangementet må vertsenheten trykke på «upload data» når den er koblet til Internett igjen.

Trinn 1: Alle enheter kobler til WIFI-nettverket.

Trinn 2: Alle enheter velger riktig arrangement og dato.

Trinn 3: En Android-enhet går til oppsettfanen og velger «Local» under skannealternativer. En SERVER IP-adresse vises. Denne enheten er nå vertsenheten. Vertsenheten trykker på «download data» for å laste inn billettinformasjonen.

Trinn 4: De andre skannerne går til oppsettfanen og velger «Local» under skannealternativer.  Disse enhetene må angi serverens IP-adresse fra vertsenheten. Disse skannerne er nå «Klient» skannere.

Trinn 5. Når de er tilkoblet, er «Klient»-skannerne klare til å skanne.

Trinn 6. Når arrangementet er over, trykker vertsenheten på «upload data» når den er koblet til Internett igjen for å gi VBO billettskanseinformasjonen.

Innhold