Hvordan kan vi hjelpe deg ?

< All Topics
Skriv ut

Konto kreditt

Dette hjelpe dokumentet vil dekke kontokredittfunksjonen. 

Hva er kontokreditt og hvordan brukes det?

Kontokreditt er å legge til en kreditt (penger) til en brukers profil. Det kan legges til en brukers konto ved å klikke på rediger blyanten på kontoen deres, eller ved å refundere en vare til kontokreditt. 

MERK – hvis en bestilling har blitt refundert til kontokreditt – kan den ikke lenger refunderes tilbake til brukerens kredittkort eller noen annen refusjonskilde. Hvis en bestilling refunderes til kontokreditt, er den eneste måten å refundere tilbake til brukerens kredittkort (hvis de opprinnelig betalte med et kredittkort for eksempel) direkte fra betalingsgatewayen, eller ved å refundere ved hjelp av en annen betalingsmetode på promotørene slutt (som å skrive en sjekk).

Kan jeg nullstille en kontokreditt, legge til en kreditt eller redigere en kreditt?

Ja. For å redigere en kontokreditt på en brukers profil, klikk på blyanten under den gule «Generelt»-fanen på brukerens profil. 

Hvordan bruker jeg en kontokreditt i billettkontoret?
Hvis en bruker har en kontokreditt, vil kreditten være et betalingsalternativ på den siste utsjekkingssiden der du vanligvis velger betalingsmetode (kredittkort, kontanter, sjekk osv.). Bare sørg for at brukerens konto er lastet inn når du behandler bestillingen, og kontokreditten vil vises i rullegardinmenyen. 

Kan en kunde bruke kontokreditten sin på nettet? 
Ja, men bare hvis promoters plugin er i versjon 5.0 eller høyere. Plugin versjon 4.2 støtter ikke online kontokreditt. Kunden vil se et alternativ for å bruke kontokreditt på sluttbetalingsskjermen der kredittkort og gavekort legges inn.

Bildeplassholder Hvilke rapporter er tilgjengelige for kontokreditt?For å kjøre en kontokredittrapport, gå til RAPPORTER > CUSTOM PATRON RAPPORT. Klikk LEGG TIL RAPPORT øverst til høyre og velg utdataene: Konto-ID, Fornavn, Etternavn og Kontokreditt – klikk deretter på avmerkingsboksen «bare kreditter». Du kan deretter eksportere listen, og den vil vise kontoer med deres kontosaldo.Den tilpassede salgsrapporten kan vise når en kontokreditt ble brukt på en ordre. 

Innhold