Storgata 8

2815 Gjøvik

Kontakt oss

+47 45 41 54 84

Hvordan kan vi hjelpe deg ?

< All Topics
Skriv ut

Hvordan bruke forsendelser

Denne videoen vil demonstrere hvordan du konfigurerer og bruker forsendelser:

Husk å sette plassholderen for billett-ID på billettdesignmalen din, slik at du enkelt kan matche de returnerte billettene med billettene du sletter fra forsendelsesordren.

Denne videoen vil demonstrere hvordan du returnerer forsendelsesbilletter som ikke ble solgt.

Husk å sette plassholderen for billett-ID på billettdesignmalen din, slik at du enkelt kan matche de returnerte billettene med billettene du sletter fra forsendelsesordren.

Innhold