Hvordan kan vi hjelpe deg ?

< All Topics
Skriv ut

Bonusprogram

Bonus

Med vårt integrerte bonusprogram tilbyr vi deg muligheten til å belønne kundene dine for hvert kjøp fra deg.

Belønningen krediteres med poeng, som deretter kan løses inn for billetter. Du kan selv definere hvor mange poeng en kunde mottar enten per billett kjøpt eller per NOK som er  brukt.

I tillegg kan du deretter definere hvor mange poeng som trengs for en gratis billett. Du kan også definere den maksimale billettverdien. Dette gjør at du kan begrense innløsningen på billetter opp til en viss pris.

Som et annet verktøy for å dra nytte av litt mindre besøkte arrangementer, kan du også angi Pro Event individuelt igjen hvor mange poeng som samles inn på dette arrangementet, slik at du kan tildele flere poeng på arrangementer som er mindre opptatt for å skape et høyere insentiv.

Hvis du imidlertid har arrangement der du ikke vil at kundene skal løse inn poengene dine for dem, kan du også helt ekskludere dem for innløsning.

Med disse funksjonene tilbyr vi deg muligheten til å binde kunder til deg og belønne deg individuelt og et verktøy for å forbedre salget for individuelle hendelser ved å øke kreditten.

Innhold