Kontakt oss

+47 45 41 54 84

Storgata 8

2815 Gjøvik

E-post:

service@lunabe.no

Facebook Chat

Hvordan kan vi hjelpe deg ?

< All Topics
Skriv ut

«Send til venn»-innstilling

I denne artikkelen dekker vi innstillingen Send til venn.

Som standard er denne innstillingen , men kan deaktiveres globalt under KONFIGURER > EVENTS > DELIVERY SETTINGS.

Hvordan fungerer det?

Bestillingsbekreftelsen vil vise knapper for å tillate kjøperen å sende billetter i bestillingen til andre medlemmer av gruppen. Når den er sendt – mottakeren kan «kreve» billetten, sette navnet sitt på billetten og ha en kopi av billetten for innreise.

Slik deaktiverer du send en venn-knappene

Hvis du vil deaktivere knappene, går du til Setup > Events > Delivery Settings. . Fjern merket for «enable send to a friend» checkbox and press SAVE.

Videoen nedenfor vil demonstrere send til en venn-funksjon og også hvordan du deaktiverer den.

Next Slik aktiverer du bytting av billetter online.
Innhold