Hvordan bør en fleksibel billett og deltager oversikten se ut ved en konferanse?

Du planlegger en konferanse eller en messe og det flere mennesker der. Nye nettverk, kontakter og partnerskap kan oppstå. Et arrangement hvor mennesker og firmaer treffes for å få gi bedriften mulighet til å komme seg et stykke fremover, kanskje gir det deg også noen nye karrieremuligheter.

Du må ha en løsning og leter i internett etter en seriøs aktør som har billetter og  et akkreditering system. Et system hvor man kan registrere deltagere og hvor man kan kjøpe billetter. Du er i ferd med å gi opp hele aksjonen, når du finner ut, at de tar så utrolig høye gebyrer i forhold til prisen du skal betale.

I dag forventer vi mennesker at man enkelt kan kjøpe en billett over nettet via pc eller via telefon. I tillegg så vil våre besøkere har mest mulig kompakt og fyldig informasjon. Gjestenes behov, må ivaretas. Du må slippe inn publikum hurtig når de kommer. Ingen skal stå unødig i kø!

Omfattende billettsystem er kostbart!

Ikke nødvendigvis!

Vi hjelper deg med billettsalg uavhengig av om du er liten eller stor arrangør. Samme hvilken størrelse det er på arrangementet.

Vi har et all in one ticketing plattform som slipper inn publikum via skanning, med en app som er enkelt for deg å administrere. Vi har gjort hele jobben for deg med denne plattformen vi har laget. Du får en plattformer oss som du kan tilby konferanse billetter akkurat som messe billetter og skanning sånn at du aldri vil ha kø.

 

Onlineshop i ditt eget design.

Også trenger du en onlineshop. Med vår onlineshop, får du en ticket shop som har ditt eget design. Det tar mindre enn 3 minutter å legge inn plug-in på hjemmesiden din. Det betyr at dine besøkere kan booke en billett direkte fra dine hjemmesider. Og alt fungerer selvfølgelig i fra mobiltelefon sånn at dine kunder selvfølgelig kan booke denne billetten uavhengig av hvor de er.

Book forskjellige foredrag.

Du er sikkert vant til at det finnes en hovedscene ved de store konferansene. Også finnes det ofte små rom for de små foredragene. Hvert av disse rommene har en kapasitetsbegrensning. Ved hjelp av vår billett plattform for konferanser så er det enkelt å administrere dette. Dine besøkere kan sitte hjemme å planlegge hvilke seminarer de vil delta på. Deltakerne kan også se hvilke talere som er til stede og om hvilket temaer det som tilbys.

 

La gjestene dine få den informasjonen de trenger.

Ønsker informasjon om dine deltagere? Eller ønsker du tilbud catering i pausen? Med vårt integrert formular, kan du forhånds definere tekstfelt som du kan legge ut i online shoppen. Spør etter den informasjonen som du trenger. Du kan bruke fritekst sjekk bokser og helt andre spørsmåls formularer.

 

 

Livestream som ekstra inntektskilde.

Du ønsker å nå så mange som mulig. Bruk livestream integrasjonen for å nå deltagerne dine. Det er mange som ikke kan reise på grunn av begrensninger om dagen, eller som ikke har interesse av alle foredragene som tilbys. Ved å tilby billetter som gjør at deltakerne kan se seminaret online vil du ikke bare nå flere, men du vil også øke inntektene dine .

Inngang og billett skanning.

Vi snakket tidligere om at det er viktig å få inn publikum så hurtig som mulig. Vi har en superenkel app, hvor innløse av billetten blir skannet med en lek. Deltagerne dine kan bare strømme på. Hvis du har egen teknikk eller skannere, så kan disse tilkobles. Vi har også muligheten til å hjelpe deg med å få tak i teknikk. Den teknologien som vi kan tilby det er en av de nyeste på markedet. Men det er ikke nødvendig å kjøpe teknologi hvis du bruker vår app for scanning.

Akkreditering og navneskilt.

På mange konferanser så er det viktig med akkreditering det betyr at dine gjester får et navneskilt som skrives ut. Dette navneskiltet skrives automatisk ut når koden på billetten skannes. Det er vanskeligere å få gjort det enklere.

Administrering av deltagere.

det å kunne gi den servicen til deltagerne er et vanskelig, men med den integrerte løsningen for å administrere deltagere, vil vi hele tiden kunne gi deg eksakte besøkstall og data det gi deg rapporter som du kan få frem ved enkle klikk.

 

 

Hva koster alt det her?

Vi forstår at du bruker mye penger på å sette sammen et arrangement. Derfor har vi bare et lite gebyr per solgte billett sånn har du muligheten til å holde dine kostnader lave etter at du har gjort omsetning disse glimrende går direkte for service på våre systemer og for å sikre deg at du får den beste servicen.

Velg den riktige spill et partneren for konferanser og messer.

Salget av billetter til en konferanse eller messe det kan være en utfordring. Sats på system som er lett å automatisere, kostnadssparende, samtidig som du unngå å bruke alt for mye tid på det.

Med hjelp av vår og all in one løsning har du billettsalg og skanning i ett og samme program. Du får white label ticketing løsning, samtidig som vi er eksperter på å lage inngangsbilletter.

Ble du interessert?

Da kan du uforpliktende teste vår software løsning for billettsalg .

ta kontakt med oss og vi svarer på dine spørsmål.

Få tilsendt newsletter

[yikes-mailchimp form="1"]