Bli glad i vår software for salg av idretts billetter

Ok… nå overdriver jeg kanskje litt. Jeg kan love deg at vi har den mest innovative og funksjon sterke softwaren for salg av billetter innen idrettsverden. Det er ingen annen software som det går an å sammenligne seg med.

Vår billett plattform den er så innovativ så billig og så enkel å tilpasse at det er en enkel software å håndtere.

Dette har vi fordi vi har samarbeidet med mange arrangører og organisasjoner i Norge, Tyskland og USA for å utvikle denne softwaren sammen.

Vår billett software kan du selge billetter til store og små idrettsarrangement og den systemet har funksjoner som du rett og slett trenger når du skal arrangere et stort idrettsarrangement.

Vi skjønner deg og ditt arrangement.

Det er viktig for oss å skjønne hva slags utfordringer du har og hvordan vi kan tilpasse løsningen best mulig, og vi vet også at det er viktig å holde kostnadene nede innen idrettssektoren. Av den grunnen så har vi jobbet sammen for å finne en billigst mulig løsning som er så billig og kostnadseffektiv at alle har råd til å bruke det. 

Hva kjennetegnet til vår software?

Billettsystemet det er fullpakka med mange funksjoner som gjør at du kan selge billetter uten problemer hvis du vil vite mer om disse funksjonene så må du gjerne bestille en demonstrasjon.

Billig måte for å selge billetter

Du bestemmer selv om du har lyst til å ta et gebyr i tillegg til det vi tar. Disse gebyrene den får du da 100% sånn at du kan få inn gebyrene dine som du betaler oss . Det betyr altså hvis du er en håndballklubb så kan du selge dine billetter med forhånds gebyr for dine arrangementer om der. Dette er noe kjøperne er vant til , men disse gebyrene tilhører deg og ikke oss. Det gebyrer vi får legges inn separat i systemet og er mye lavere enn mange av våre konkurrenter.

Individuell design

Frontend og backend det har en grafikk som er enkel å betjene. Funksjonaliteten på systemet er veldig kompleks og sterk og bruker grensesnittet er også utviklet sånn at det er veldig enkelt å betjene.

Vårt billettsystem for idrettsarrangører

Vi tilbyr gratis opplæring på systemet, men vi merker at folk som regel ikke trenger så mye opplæring. Dersom du har tribuner eller stadion, kan du legge inn en sale plan , sånn at publikum kan kjøpe billett over å velge ut sete. Du har også mulighet til å justere plasseringen på tribunene , slik at riktig avstand på en meter overholdes. I tillegg har du også en shop plug-in som kan integreres inn på dine egne hjemmesider slik at billettene kan selges direkte i fra din side. Det betyr at publikum ikke trenger å ledes videre til andre sider for å kjøpe billetten. Kunden kjøper billetten på din hjemmeside.

Enkel adgangskontroll

Det kan være at det kommer mye folk på arrangementsdagen og da kan det bli trangt, med mye mennesker. Hver eneste billett har en unik QR kode og den skal skannes. De som står i døra kan lese om denne billetten er gyldig eller ikke ved å skanne den. Selger du billetter i døra , vil disse billettene synkroniseres med salget som er om landing . Det betyr at du hele tiden er oppdatert på antall som er solgt totalt. Kjøper kundene billett i døra, vil du kunne til sende billetten på e post som kunden kan åpne eller skrive den ut på en kvittering skriver med QR kode, vanlig billett, eller på en vanlig skriver. Denne vises da i døren til de som skal skanne. Applikasjonen du skanner med kan lastes ned i fra nettet.

Tilpass

Brukergrensesnittet kan tilpasses utifra de funksjonene du trenger. Vi tilpasser oss dine behov hvis du trenger en funksjon som ikke er tilgjengelig per dags dato , så kan vi aktivere den. Det er også mye vi kan implementere om det er stort eller lite om du har individuelle behov eller ikke dette kan våre programmerere tilpasse.

 

Mobil

Det blir mer og mer viktig at billettsystemet er mobilt. Vi har utviklet en app hvor salg i fra app er mulig.I tillegg så tilpasser vi slik at shoppen og så kan leses på alle mobile enheter.  

Cloud med høy hastighet

Hele løsningen vår den ligger på en cloud. Det betyr at du har tilgang til denne overalt. Du trenger ikke å tenke på at du må hoste noe eller at du må ha noe service det er allerede gjort. det blir tatt backup av alt , hvis det er tekniske problemer det er 99,95 prosent sikkert, høy caching effekt og sikring dersom mange booker samtidig du kan være sikker på at systemet vårt ikke svikter deg.

Det er akkurat det samme om du selger 1000, 10000,1 00.000 eller billetter , systemer tåler dette. Og når det er cloud basert så vil alle våre kunder har tilgang på systemet. Vi er i hvert fall forelska i systemet.

Så samme om det er billetter til fotballstadion, håndballhaller, tennis turneringer , langrenn , hopp, curling, friidrett osv. Vårt system tåler denne utfordringen.

Det er til og med mulig å ha livestream og donasjoner! Du kan i etterkant av arrangementet sende ut formularer eller e poster ut ifra samme system.