Lunabe - Billettsystem

Lunabe – Spesialist på billettsalg og billettsystemer for teater, idrett, konserter, festivaler, seminarer, workshop, reiseliv, messer, museer, svømmehaller og mer. Vårt white label billettsystem samler billettsalg, merch, donasjoner, gavekort og medlemskap på samme sted. Vi jobber tett sammen med arrangører for å sikre at din merkevare vises og at du har best mulig likviditet. Med enkel adgangskontroll og skanning på telefon eller leie av utstyr, tilbyr vi en komplett billettløsning for dine arrangementer.

APP

Med vår event manager-app kan du enkelt håndtere salg, se statistikk, skanne billetter med bluetooth-skannere, håndtere gjestelister og registrere innsjekkingen til alle besøkende. Appen gir deg full oversikt over arrangementet, fra planlegging til gjennomføring. Med vår brukervennlige og effektive app vil du kunne gi gjestene en fantastisk opplevelse og samtidig spare tid og ressurser. Last ned appen nå for å komme i gang med ditt neste arrangement.

Forskjellige billett alternativer

Hos oss kan du velge mellom forskjellige billettalternativer som passer dine behov. Vi tilbyr elektroniske billetter, SMS-billetter, PDF-billetter, billetter per post, henting i billettluken og kvitteringsprinter. Velg det alternativet som passer best for deg, og gjør kjøpsopplevelsen enkel og smidig.

Markedsføring

Systemet gir deg mulighet til en rekke integrasjoner og API til andre systemer, samtidig som du kan sende ut Nyhetsbrev, sosiale delings rabatter, reklame på billetter osv.

På kort tid vil du kunne fylle ut ditt eget arrangement. Alt i fra teater, operaer, teatre, sport, universiteter, konferanser, seminarer, webinarer, kongresser, festivaler, konserter m.mer.

Lunabe står alltid beredt med full service. Du bestemmer selv gebyr for forhåndssalg av billetter og hvilke distribusjonskanaler du vil selge billettene. 

Dette er en lur billett løsning, som gjøre at du som arrangør sparer kostander. Vi har stort fokus på at du som arrangør, skal styrke din merkevare og øke billettsalget.

group of people raise their hands on stadium

Lav kostnad

Hos Lunabe betaler du kun for leie av systemet,  dersom du ønsker «full service» tar vi betalt for dette. Slik kan vil tilpasse ut i fra ditt budsjett og dine rammer. 

Funksjoner

?

Salkart og fritt plassvalg, timed ticket, bordplassering, flerdagskort, plassreservering, gruppepakker, forkjøpsrett, rabatter, eget design, kontigenter, auto tidsplan, termo billetter, print@home, mobile billetter, billettskriver, bonger, early bird.

Cloudbasert, gruppesalg, reserveringer, kontigenter, billett bytte, salg av varer, egne gebyrer, rabatt, forskjellige betalingsmåter, spesifisert kundeinfo. Abbonement, USB skanner, Bluetooth skanner. Medlemskode, gjestelister, kundesupport, tidsplaner, billetter.

Mange krever at man er medlem, for å få billigere billetter osv. Du har muligheten til å gi kunder med abbonement eller medlemskap en del muligheter.

Donasjon gir deg mulighet til å ta inn sponsor inntekter, donasjoner eller gaver i fra kunder/abbonenter/medlemmer.

For å kunne gjøre en vurdering av ditt arrangement med total omsetning, Covid-19 registrering, kasse oversikt, antall besøkende etc. har vi lagt inn mange funksjoner. De du ikke finner, kan du be oss om å lage.

Customer relationship management vil du få eksakt oversikt over hvor og når dine kunder har handlet, donert, fornyelse av abbonement eller kjøpt en billett.

Det er utviklet en egen EVENT APP, hvor du har alt inkludert. Det betyr du har salg i døra, skanning, statistikk og besøksregistrering i en og samme APP

Du kan velge å selge varer direkte online eller i over disk. Alt fra klær til drikke og mat bonger. Du har mulighet for å stille inn forsendelse, og fungerer godt som en online shop for artikler.

Blogg

Billettnyheter

idrett

Billettsystem for idretten

Bli glad i vår software for salg av idretts billetter Ok… nå overdriver jeg kanskje litt. Jeg kan love deg at vi har den mest

Read More »
Ukategorisert

Fordeling av seter i salkart

Etter hvert som arrangementer åpnes igjen, og seter kan kan kjøpes igjen, er det avgjørende å ha kjøpsfunksjoner  som hjelper kunder med å føle seg

Read More »