Gjenåpning av arrangementer

Gjenåpning av arrangementer tar tid. Vi har har sett på hva Europa og USA gjør. Alle arrangører er må overholde regler og forskrifter og beskytte deres publikum. Det er en ting vi har felles, og det er å kunne delta på live arrangementer igjen.

Det er her vi i Lunabe – Full service ticketing ønsker og å gi dere en så god løsning som mulig. Slik at dere er forberedet på forskriftene rundt pandemien. Systemet er tilpasset europeiske og amerikanske krav. Vi foreslår 3 måter og gjøre Deres arrangement mer sikkert på.

Gjenåpne arrangementer innendørs med sosial distansering

Det å åpne igjen, medfører seg noe bekymring hos arrangører og publikum. Det krever at gode retningslinjer er på plass og at gjestene føler seg komfertabel med å delta på ditt arrangement. Det er nok av avisoverskrifter over steder som ikke overholder krav om avstand eller antall. I vårt system vil en sosial distansering skje automatisk, dersom du benytter seg av salkart.

Definer antall tomme seter, til neste kjøpte billett

Lunabe full service ticketing, lar deg justere tomme seter mellom de som allerede er kjøpt. Det betyr når publikum kjøper en billett i salkartet, kan arrangør velge hvor mange sitterplasser det skal være i mellom hver kjøper. De vil hele tiden vises online, hvor nestemann sitter, slik at det er tomme seter enten til høyre eller til venstre for der publikum booker sin billett. Det gjør at arrangøren slipper og deaktivere eller sperre ut antall seter på forhånd.

Definere kapasitetsgrenser for lokaler

I likhet med innstillinger for kapasitet for sosial distansering, kan du angi et totalt antall seter som lokalet ditt vil tillate for salg. Hvis lokalet ditt for eksempel vanligvis har 200 seter, kan du angi at bare 100 seter kan selges. Nå, når publikum velger seter på salkartet ditt, vil de se en melding, som forklarer at det er en kapasitetsgrense på 100, og hvor mange seter som er tilgjengelige. Når denne grensen er nådd, kan ikke flere seter selges. Dette er også en fin måte å automatisere gjenåpning av arrangementer uten å måtte fjerne seter manuelt fra stedets sittekart.

Selg varer på forhånd

En annen bekymring for gjenåpning av arrangementer etter en pandemi er prosessen med at publikum kjøper mat og varer på stedet. Med feil sosial distansering på leverandørstasjoner, kan store folkemengder enkelt utvikle seg, noe som setter helsen og sikkerheten til beskyttere i fare i stedet ditt. For å lindre denne store bekymringen foreslår Lunabe full service ticketing  å selge varer eller til og med mat på forhånd, mens publikum kjøper billetter på nettet. Når publikum skjekker ut, vil de ha en e-billett med setene sine og eventuelle varer de kjøper. Deretter, på stedet ditt, kan personalet få tilgang til hver patrons billettinformasjon og levere varene eller maten til dem mens de forblir sittende. Alternativt kan du til og med skanne inn publikum ved døren, og hvis de kjøpte varer, kan du gi den til dem ved inngang. Uansett skaper dette en jevnere og tryggere live-opplevelse når du gjenåpner.

Hold utendørsarrangementer

Hvis du har luksusen av å flytte arrangementene dine ut, er dette en av de beste måtene å gi publikum et trygt miljø etter en pandemi. Ethvert sted med en scene være en flott for et utendørs arrangement. Dette kan bli litt vanskeligere for høy kapasitetssteder, men hvis sitteplassene dine er bevegelige og du kan konstruere et utendørs sted, gi dette et forsøk! Lunabe full service ticketing tilbyr et robust og fleksibelt Salkart, først og fremst brukt til å lage innendørs tildelte sitteplasser, men kan enkelt brukes til å bygge ditt utendørs lokalekart også. Bare lag din egen utendørs bakgrunnsgrafikk; som viser omgivelsene og eventuelle viktige strukturer, kan du bruke salkartet til å generere og legge ned sitteplasser. gjort! Nå kan innendørsarenaen din selges som et utendørsarrangement.

 

Konklusjon

Gjenåpning av arrangementer etter en pandemi er svært mulig og vil bli enklere med tiden. Lunabe full service ticketing tilbyr spesifikke verktøy og funksjoner som vil hjelpe deg med å automatisere salget av dine innendørs og utendørs tildelte sitteplasser; selv under strenge retningslinjer eller løsning av pandemiske retningslinjer. Dra nytte av disse unike funksjonene for å hjelpe dine gjester til å føle seg trygge og komfortable på ditt neste live-arrangement. Be oss om en demonstrasjon i dag.